Голям удар на полицията в известен наш курорт.Разкрит е най-големият обир,

...
Голям удар на полицията в известен наш курорт.Разкрит е най-големият обир,
Коментари Харесай

Откраднаха 350 000 лева и 200 грама злато от собственик на механа в Банско

Голям удар на полицията в известен наш курорт.

Разкрит е най-големият грабеж, ставал в миналото в Пиринския край. 350 000 лв. и 200 грама злато са били откраднати от притежател на кръчма в Банско, написа " Struma.com ". 

Крадците са пристигнали в града с автомобил на умрял човек, а го напуснали, като натоварили златото и парите в сякаш развалено БМВ, което качили на пътна помощ. Шофьорът на пътната помощ и двама от обирджиите са от дупнишкото село Яхиново, един е от София и един от Монтана.

Докато притежателят чествал в заведението 8 март с клиенти и приятели, крадците проникнали в жилището му, което е над механата, и открили крупната сума в дрешник. Заедно с нея отмъкнали и огромно количество злато. Незабавно мястото било блокирано от полиция, както и входовете и изходите на града, само че крадците се измъкнали. 

Става въпрос за проведена тайфа нарушители, които обаче не са експерти. Месец по-късно полицията към този момент била по следите на обирджиите, само че чакали комфортния миг, с цел да ги заловят. И тази заран няколко полицейски дирекции се включили в обиските и арестите - Благоевград, Кюстендил, Видин и София.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР